Dec 11, 2009

|| debat diraja 2009 ||

tiada komen tentang siap sedianya,

tiada bicara tentang sang raja-raja mahupun panglimanya,

tiada santun tentang catur pertempurannya,

tiada karya tentang darah tarinya..

sekadar rindu pada hari2nya...

hari bersama kerabat setia....

dan madah2 yang mengusik jiwa..

.........................................................................................................................................

“Sebenarnya, mula2 serba salah gak akak nak gi debat nih. Sampai si F nh marah ckap akak cam pntgkan diri. Sebab kan aritu bfday akak. Tapi akak tau, akak mmg nak rasa hidup macam akak rasa dulu. So, akak dtg gak. And bg akak nih lah the best bfday present yang akak dapat”

.........................................................................................................................................

“ xpe, apapun jadi, kita seme tanggung sama2 . Kita ada 12 orang, bende yang berat pun bleh diringankan”

.........................................................................................................................................

“nok, hembus kat aku pulak, cepat2 hafal ayat nih”

.........................................................................................................................................

Semoga persahabatan yang dicipta kekal hingga tamatnya nafas usia..

3 comments:

imran muiz said...

nok, hembus kat aku pulak, cepat2 hafal ayat nih”. .
abg sidiq, ayat ape? nak hafal jugk! ting tong sket.. huhu .

Adeera Azman said...

ahhh, kau quote dek ! hahahaha :)

Oh Malaysia said...

ohmalaysia.com

projek terbaru amirrudin said..
singah2lah.. drop a comment...

|| chat ||