Aug 20, 2010

|| status oh status ||



aku x tau kenape,

knape kbelakangan ni aku selalu rse annoyed dgn status2 di sebilangan page di fb. bukan sekali sekala, tapi berkali berkala da ni..

rase hilang mood bukak fb (walaupun fb masih menjadi homepage browser aku. har har har )
tp kenapa?

hmm.adakah aku period? oh, tidak.pasti tidak. x mungkin.

kurang tidur? maybe, tp rasa mcm da byk qada' da.

haish, salah aku, atau salah insan yang meletakkan status tu?

sape2 yg ade fb n terasa anda punya statusesss are annoying,xpe. truskan ja, aku faham, u just wanna be xpressive right, want the world to knw everythng about u.aku x marah, itu hak anda.anda pun x perasan kan yg status anda annoyin, klu perasan xkanla anda letak status tu kan. no offends.

*cepat2, update lagi, update lagi*

cuma ini belog aku n aku nak bgtau belog aku, aku rasa annoyed.annoying.i m annoyed. sudahla.baik tido. bukan selalu dapat tdo byk2!

*muiz-malasnya bukak fb*

5 comments:

saira said...

bawa bertenang~~

siddiq said...

ahahha.tenang je~=)

saira said...

gambar 1st scary.. hahaha.

bukan penggoda said...

apesal kau?

siddiq said...

non-penggoda-apesal aku?

|| chat ||