Dec 21, 2010

|| Goodbye ||


Dear xDOx,

I leave you
Even when i don't really have enough of you,
Even when the feels are more difficult than the first time i tried you,
Even when i understand that you are the best event of my life,
because sometimes, you just have to let it go,
and it is just happened.

Say me crazy, say me selfish.Live your life without me. Start the new adventure. Be strong, be shine, just like the way you looked when we first started. You can do a lot better.

Untuk setiap dengung tawa engkau pecahkah, aku gemakan suara penghargaan,
Untuk setiap derai air mata engkau titiskan, aku hujankan rintih kebahagiaan,
Untuk setiap detik indah engkau imbaskan,aku lipat aku simpan jadi sejarah emas berlian,
dan hadiah engkau yang paling berharga,
untuk setiap nafas jiwa sahabat engkau nyawakan, aku mohon dibawa ke syurga.

Sorry for leaving, it is for the best-for you and for me.



Good Bye xDOx.
With love,

Somebody's me (02-10)
27th November 2010

Dec 2, 2010

|| sixth ||


Pagi semalam berakhirla sesi 2nd year 2nd semester.




many events happened,
sesetengah amat indah untuk dihela,
sesetengah rasa cukup menyesakkan dada,
some are too clear,
some are remained secret.
ada yang masih seperti dahulu,
n ada yang change in just a second.
hah, watever it is, good or bad,
i appreciate it.
just like my charming miss ann said-good or bad, it is still the meaning of life.





this momentary semester somehow feel longer,
and at the end- it is killing me-too much of farewell,
with some are forever-macam bawak diri masa nak tinggal skula dulu.
i lost my melagho team
i lost my uno competitors - my lovely sisters-brothers-the technos.
camano la nak idup bertaun2 lagi xda korang.

apa-apa pun, i am glad to have all of u around. yelah, no friends, no laugh, no kiki (aku guro).
have a great semester (next jan), great internship, and great holiday.
marilah menutup buku semester ni dengan memaafkan segala kata-kata nista , segala tingkah cela dari aku. hehe. adios.

|| chat ||