Dec 2, 2010

|| sixth ||


Pagi semalam berakhirla sesi 2nd year 2nd semester.




many events happened,
sesetengah amat indah untuk dihela,
sesetengah rasa cukup menyesakkan dada,
some are too clear,
some are remained secret.
ada yang masih seperti dahulu,
n ada yang change in just a second.
hah, watever it is, good or bad,
i appreciate it.
just like my charming miss ann said-good or bad, it is still the meaning of life.





this momentary semester somehow feel longer,
and at the end- it is killing me-too much of farewell,
with some are forever-macam bawak diri masa nak tinggal skula dulu.
i lost my melagho team
i lost my uno competitors - my lovely sisters-brothers-the technos.
camano la nak idup bertaun2 lagi xda korang.

apa-apa pun, i am glad to have all of u around. yelah, no friends, no laugh, no kiki (aku guro).
have a great semester (next jan), great internship, and great holiday.
marilah menutup buku semester ni dengan memaafkan segala kata-kata nista , segala tingkah cela dari aku. hehe. adios.

2 comments:

i.M.h.A.y.S' said...

jumpe lg laen kali sidiq! :)

siddiq said...

insyaallah:)

|| chat ||