Sep 3, 2011

|| commenting ||


ini untuk aku sekali la.

semua benda nak bising susahlah.
Kalau TV show gambaq raya waktu hari raya kata cliche, kang kalau bukan gambaq raya pulak kata tak sesuai.
Orang membudayakan bermaaf-maafan di hari raya pun nak dibising, tapi ade ke hang yang bising ni bermaaf-maafan di bukan hari raya (kalau ada bagus).

There's part of ourselves yang memang fitrahnya nak menyoal; that is our mind, tapi akal ada kita kena jaga, be true, jangan fitrah tu itu dijadikan hobi sampah, gunalah pada masa dan tempat yang betul.

|| chat ||